Digitale innovatie en communicatie

Over DigitArte

DigitArte houdt zich bezig met innovatieve projecten op het vlak van digitale media. Concreet specialiseren we ons in onder meer kennisbeheer, sociaal intranet en mobiele toepassingen. We ontwikkelen zelf in onder meer Drupal en voor mobiele toestellen, en hebben daar een sterke ploeg ontwikkelaars voor, maar we begeleiden even goed bedrijven of organisaties bij projecten waar we niet meteen zelf voor moeten ontwikkelen.

Oprichter: Bruno Koninckx

Bruno werkte jarenlang als ICT- en technologiejournalist voor onder meer De Tijd, (Focus en Weekend) Knack, Business ICT, Data News, Kanaal Z, HR Magazine, Radio 1 en Studio Brussel. Hij werkt deeltijds als onderzoeker rond digitale media en innovatie bij Memori, expertisecentrum van Thomas More Mechelen. Deze achtergrond maakt dat hij goed de brug kan slaan tussen enerzijds technologie en anderzijds de noden van een bedrijf en de concrete eindgebruiker, waarbij deze laatsten steeds centraal blijven staan.
Meer informatie over zijn ervaring vindt u op zijn LinkedIn profiel  
Contact: Bruno {at} digitarte .be
03 / 808 44 00

Lead Architect: Wouter Van den Bosch

Wouter is informatie architect, ontwikkelaar en entrepreneur. Hij werkt deels bij iMinds (voorheen IBBT) binnen het iLab.o Application Prototyping team, waar hij innovatieve ICT oplossingen conceptualiseert en realiseert, zowel in het kader van onderzoeksprojecten als ter ondersteuning van de activiteiten van iMinds zelf. Bij DigitArte neemt hij de rol van Lead Architect voor zijn rekening en stuurt er het design en de ontwikkeling van de web- en mobiele toepassingen binnen het DigitArte portfolio. Wouter legt in zijn werk de nadruk op de juiste vertaling van offline en sociale processen naar nieuwe media en de uitdagingen en innovatie die hierbij komen kijken.
Contact: Wouter {at} digitarte .be

 

Partners

We geloven bij DigitArte niet dat we in alles de beste kunnen zijn. Maar voor de zaken die we niet zelf kunnen, hebben we wel de best mogelijke partners geselecteerd. We werken voor specifieke zaken dan ook samen met enkele partners waar we al lang een relatie mee hebben.